Sinema Sohbeti

28 Şubat 2011 Pazartesi

Aşkta Her Şey Mümkün

Keanu Reeves
Valentines yaklasirken harika bir romantik/komedi olan Aşkta Her Şey Mümkün filmi yeniden akıllara geliyor ve bu aralar izlenebilecek film önerileri kapsamında sizlerle buluşuyor. What women want filminin yonetmeni Nancy Meyers, bu sefer Mel Gibson'dan sonra, baska bir ikon olan Jack Nicholson'I feminen tarafi ile bulusturmus. Sirada Bruce Willis var diyorum.

Orjinal adı Something Gotta Give olan Aşta Her Şey Mümkün filminde 63 yasinda zengin capkini oynayan Jack Nicholson, kendisinden 40 yas kucuk sevgilisinin annesinin evinde kalp krizi gecirir ve hayati degisir. Meshur yazar anne rolunde, Diane Keaton. Sevgili rolunde Amanda Peet. Kalp krizi sonrasi, doctor rolunde Keanu Reeves, hastamiza dinlenmesini onerir. Orta yasli Diane ve Jack ayni evde tikili kalmislardir. Biri oburune hemsirelik, oburu de digerine ilham kaynagi olacaktir.


Film, esasen What women want ve As good as it gets'e benziyor. Ancak ne Jack ne de Diane bu tarz bir rolu hic oynamadi. Diane ozellikle Oskar alacagim edasi ile iddiali rolunde. Ikisini de ciplak gormeniz bir yana, salya sumuk aglarken gormeniz mumkun. Bununla beraber filmin son 5 dakikasi, kisaca sonu, olmamis. Filmin butun rotasi 180 derece dondugu gibi inandirici da olmuyor. Buyuk ihtimalle test gosterimlerde seyirciler bu filmin sonu degismez ise, salya sumuk kimsenin bu filmden tatmin olmayacagi sinyali vermis olmalilar ki, bir anda Hollywood sonu karsimiza cikiyor. Filmin son 5 dakikasini cikarin, Nancy yine erkeklere de hitap eden bir kadin filmi cekmis. Kesinlikle ciftinizle gidip gormeniz gereken bir film. Eger ki, ozellikle As good as it gets, agzinizda guzel bir tat biraktiysa, bu film de sizi tatmin edecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Aksiyon Filmleri