Sinema Sohbeti

16 Haziran 2011 Perşembe

Filmler.com.tr

Sinema tutkunlarını sevindirecek bir haberimiz var. Tüm filmler, oyuncular ve yönetmenler hakkında bilgi alabilecekleri, yorum yapıp başkaları tarafından yapılan yorumları okuyabilecekleri, beğendikleri filmleri kendi profillerinde listeleyebilecekleri yep yeni ve kaliteli bir sinema portalı yayına girdi.


Bir sinema izleyicisinin ihtiyacı olan herşey düşünülerek oluşturulmuş bir platform olan Filmler.com.tr diğer portalların aksine, sağdan soldan toplanmış bir bilgi yığını olmanın çok ötesinde! bu sitede sektörden en yeni haberler, videolu röportajlar ve film setlerinden resimler ile birlikte havadisler almanız mümkün. Türkiye'nin neresinde olursanız olun size en yakın sinema salonlarını öğrenebilir ve bu salonlardaki filmlerin seans saatlerine bakabilirsiniz. Artık vizyondaki filmleri kaçırmayacaksınız. En doğru film seçimini yapabilmeniz adına eski ve yeni filmler hakkında geniş bilgiler içeren yüzbinlerce film sayfasına paralel olarak istediğiniz türdeki filmlere daha kolay bir şekilde ulaşabilmeniz için geliştirilen top10 menüsüyle dilediğiniz türde ve yıllar arasında listeleme yaparak, site üyelerinin verdiği oylarla belirlenen en iyi filmleri listeleyebilirsiniz.


Sinemadaki filmler artık sadece bir tık uzağınızda! ayırca eski filmler hakkında bilmek istediğiniz herşey bu sitede!


Hemen üye olarak sizde kendi sinema profilinizi oluşturabilir ve tamamen ücretsiz olan sitenin tüm avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Aksiyon Filmleri