Sinema Sohbeti

23 Şubat 2011 Çarşamba

Aksiyon Filmleri Sitesi

Birkaç ay önce başladığımız ve kaliteli aksiyon filmleri için bir tanıtım mecrası olma hedefiyle yola çıktığımız blog yolculuğumuza film izleme sitesi Aksiyonfilmleri.net ile devam etmekteyiz. Henüz yayına başlamış olmamıza karşın yoğun bir çalışma temposu ile kısa sürede kaliteli aksiyon filmlerini içeren bir arşivin temellerini atmış bulunuyoruz.


Sayısız film izleme sitesi var. Bunlar arasında aksiyon filmleri ağırlıklı olarak yayın yapanlarda mevcut. Fakat seçkin filmlere yer veren, devamlı güncelleyen ve hd kalitesinde evinize sinema keyfini getiren bir site olmaması dolayısıyla bu eksikliği kapatmak adına daha kaliteli bir şekilde hizmet verebilmek için kolları sıvadık. Eğer sisteme eklenmesini istediğiniz filmler varsa Aksiyon Filmleri sitesi üzerinde yorum bölümünden film taleplerinizi gönderebilirsiniz.


Kafanızda soru işaretleri oluşmuş olabilir, artık yeni bir sitemiz var diye buradaki paylaşımlarımızı durduracak değiliz. Burada zaten izlemeye yönelik bir hizmet vermiyoruz. Daha çok film incelemeleri, tanıtımları, sinema sektöründen haberler gibi konularda yayın yapıyorduk, paylaşımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Aksiyon Filmleri